08-05-2020 | Club

De afgelopen heeft u ze misschien al zien langskomen op onze social media kanalen, maar hier nogmaals onze nieuwe selectiespelers voor het komende seizoen.

Danny Goessens
Danny, afkomstig uit Keer, is binnen de Maastrichtse amateurwereld zéker geen onbekende. Een zéér complete middenvelder die de jeugdopleiding van MVV heeft doorlopen, Danny heeft in de senioren o.a. gespeeld voor Scharn, EHC, Geusselt Sport en S.V. Meerssen.


Lennart Quaden
Onlangs de grote man in de bekerwedstrijd tussen de Groene-Ster en VVV, Lennart Quaden! Lennart heeft de volledige jeugdopleiding van MVV doorlopen, Lennart maakt de overstap van derde divisionist Groene-Ster. Een zéér ervaren doelman die in de afgelopen jaren een mooie C.V. heeft opgebouwd met clubs als o.a. S.V. Meerssen, RKSV Minor en Groene-Ster.


Ian Heunen
Ian treed met zijn keuze voor RKSV Heer in de voetstappen van zijn vader Dave Heunen. Ian, afkomstig uit Keer, heeft net als onze andere aanwinsten de jeugdopleiding van MVV doorlopen. Met deze versterking halen wij een allrounder binnen die zowel op het middenveld als achterin prima uit de voeten kan. Ian heeft afgelopen seizoen bij Keer indruk gemaakt en is toe aan een volgende stap.


Lloyd Borgers
Last but not least; zijn wij zeer verheugd dat we kunnen melden dat ook Lloyd Borgers de overstap maakt naar Rksv Heer! De voormalig spits van us MVV’ke heeft besloten S.V. Meerssen te verlaten en zich volgend seizoen in het Roed-Greun te hijsen. Lloyd speelde in totaal 58 officiële competitiewedstrijden voor MVV Maastricht waarin hij 8 keer tot scoren kwam.


Wij wensen jullie veel succes!